h

SP Noord-Holland lijsttrekker Eric Smaling 5 maart in Zaandam

28 februari 2019

SP Noord-Holland lijsttrekker Eric Smaling 5 maart in Zaandam

Foto: © Willem Croese

De Provinciale Statenverkiezingen staan voor de deur, 20 maart is het zover. SP Noord-Holland lijsttrekker Eric Smaling is er klaar voor met de 32 andere SP-kandidaten waaronder de Zaankanters Anna de Groot op nummer 5 en Leyena van der Laan op 27. Eric Smaling komt 5 maart naar Zaandam om te spreken met Zaankanters over wonen, ruimte, milieu, duurzaamheid, verkeer en vervoer.

Foto: © Jan van Keulen

Eric Smaling, hoogleraar aan de Universiteit Wageningen heeft als parlementariër voor de SP ruime ervaring opgedaan, hij was van juni 2007 tot mei 2013 Eerste Kamerlid en direct hierna Tweede Kamerlid tot maart 2017. Na de jaren Den Haag ging hij weer aan het werk bij de universiteit. En toch bleef het politieke handwerk kriebelen, Smaling stelde zich beschikbaar voor de Provinciale Staten als SP Noord-Holland lijsttrekker om zijn kennis, ervaringen en vooral idealen in te zetten.

SP Zaanstreek heeft Eric Smaling als hoofdgast op dinsdagavond 5 maart waar hij zijn idealen prijsgeeft en met de aanwezigen in gesprek gaat over het SP Noord-Holland verkiezingsprogramma ‘Tijd voor een sociaal en rechtvaardig Noord-Holland’. De bijeenkomst wordt gehouden in buurthuis De Zeskanter, Nieuwendamstraat 2c te Zaandam. De zaal is open vanaf 19.45 uur en het programma begint om 20.00. Kom ook!

 

Meer informatie SP Noord-Holland verkiezingen 20 maart 2019:
https://zaanstreek.sp.nl/2019-noord-holland

U bent hier