h

Nieuws van de afdeling

3 juni 2024

Weer campagne, nu voor de Europese Verkiezingen

Foto: SP Zaanstreek / Jan van Keulen

Natuurlijk is de SP Zaanstreek weer druk met de campagne! Onze bezorgers, onze actieve SP- leden, gaan in de Zaanstreek 13.500 SP- folders bezorgen (of hebben hun deel al gedaan). Op zaterdag 25 juni gingen we met z'n allen naar Alkmaar voor de SuperZaterdag. Op 1 juni stonden we natuurlijk met 'onze' kraam (die we bemensten ná de Partij voor de Dieren) op de Gedempte Gracht in Zaandam. En er werd geplakt! O ja, we deelden ook nog 1.000 'busfolders' uit. 

Lees verder
25 mei 2024

SuperZaterdag in Alkmaar

Foto: SP / SP

Op de SP SuperZaterdag bundelden we de Noord-Hollandse SP krachten. We gingen met z'n allen naar Alkmaar om gezamenlijk de aftrap te doen voor de Europese verkiezingen én de miljonairsbelasting. 

Lees verder
2 mei 2024

De dag van de Arbeid 2024 van de SP Zaanstreek

Foto: SP Zaanstreek / Anna de Groot

De Dag van de Arbeid van de SP Zaanstreek was behoorlijk intensief. Maar ook leuk en interessant. Én mooi weer (heel anders dan in 2023)!!! In de middaguren gingen de vertegenwoordigers van de SP Zaanstreek naar Amsterdam, naar de FNV- demo en -bijeenkomst. In de avond waren de SP- leden van de afdeling Zaanstreek in De Stoomhal in Wormer, waar de SP Zaanstreek, samen met de PvdA, GroenLinks en ROSA een bijeenkomst had. 

Lees verder
29 april 2024

Zaanse WoonOpstand 2024

Foto: SP Zaanstreek / Joan Kelderman

Net als vorig jaar liep de SP mee met de Zaanse WoonOpstand. Woningnood treft ons allemaal. Het kan ons persoonlijk treffen, maar ook onze verwanten, vrienden en kennissen kunnen last hebben van de woningnood. Het gevolg van jarenlang VVD- beleid. 

Lees verder
9 maart 2024

Einde schimmelwoningen?

Foto: SP Zaanstreek / SP Zaanstreek/Willem Croese

In 2018 was de SP in Zaanstad heel erg druk met actie voeren tegen schimmelwoningen. We gingen bij heel veel mensen op bezoek, fotografeerden de schimmel in hun woning en maakten een zwartboek. Dit zwartboek boden we aan bij woningcorporatie Parteon. Destijds kwamen we heel vaak in de krant en op tv. 

Lees verder
3 maart 2024

Op het 29ste congres

Foto: SP / SP

Op 2 maart 2024 had de SP het 29ste congres. In Bussum. Mariëtte, Marilou, Eva, Erik en Anna gingen erheen. Er stond nogal wat op het programma. Op het congres werd het nieuwe partijbestuur gekozen én er werden besluiten genomen over het programma voor de Europese verkiezingen en de kandidaten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier