h

Nieuws uit 2022

31 december 2022

Nieuwjaarsborrel SP Zaanstreek

Foto: SP Zaanstreek / Shutterstock

Op woensdag 18 januari 2023 heeft de SP Zaanstreek een nieuwjaarsborrel. Iedereen die ons een gelukkig, gezond en solidair 2023 wil wensen is welkom. En natuurlijk wil de SP Zaanstreek alle SP- leden en alle andere belangstellenden ook een gelukkig, gezond en solidair 2023 toewensen!

Lees verder
27 december 2022

Iedereen anders, iedereen gelijk

Foto: kivilcim özmen / kivilcim özmen

Op Kerstavond 24 december werd in Zaanstad onder het motto “Iedereen anders, Iedereen gelijk” de traditionele fakkeloptocht gelopen tegen racisme en vreemdelingenhaat.

Lees verder
24 december 2022

Ook namens de fractie de allerbeste wensen!

Foto: SP Zaanstreek / Rebecca Gichuki

Ach, Marilou ontbreekt! Dat klopt, Marilou kon er niet bij zijn bij de laatste raadsvergadering van 2022. Ze lag in bed met griep. Dat vindt zij en vinden de andere fractieleden van de SP in Zaanstad niet leuk!

Lees verder
24 december 2022

Vergeet de toeslagenouders niet!

Foto: SP Zaanstreek / Rebecca Gichuki

Een spontane actie bij vier belastingkantoren. De toeslagenouders protesteerden tegen de uitermate trage afhandeling van de toeslagenaffaire. Onze Rebecca Gichuki, zelf ook het slachtoffer van de toeslagenaffaire, protesteerde bij het belastingkantoor in Amsterdam.

Lees verder
21 december 2022

SP stuurt open brief aan Ahold Delhaize

Foto: Gerard Stolk / Flickr

“Albert Heijn moet haar Oreo-koekjes uit de schappen halen”, zo stelt
prominent SP-lid Anna de Groot. Aanleiding daarvoor zijn de berichten
waaruit blijkt dat er door de cacaoproducent heel veel ammoniak wordt gekocht en verwerkt om zwart cacaopoeder te maken,  ingrediënt van de zwarte Oreo-koekjes. Namens de Zaanse en Noord-Hollandse socialisten schreef ze een open brief aan de CEO van Albert Heijn. “De AH kent haar oorsprong in Zaandam. Het Albert Heijn concern is er zelfs geboren! Als ze haar Zaanse hart voor omwonenden en voor de Zaanse natuur laat kloppen, dan haalt ze de koekjes uit de schappen”, zo stelt De Groot.

Lees verder
20 december 2022

Fijne kerstdagen en een gelukkig en solidair 2023

Foto: SP Zaanstreek / Anna de Groot

De SP Zaanstreek wenst iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig en solidair 2023!

Lees verder

Pagina's

U bent hier