h

Nieuws uit 2013

29 december 2013

De SP: samen met jou, ook in 2014!

Deze tijd vraagt om de SP. Met de crisis, de werkloosheid, bezuinigingen, baanonzekerheid, uitgeknepen zorg, verkorten van de WW, bijstand tegen verplicht vrijwilligerswerk, hoge huren en onbetaalbare huizen... En vooral de doorgaande afbraak door rechtse partijen, ook in Zaanstad.

Lees verder
27 december 2013

Fakkeloptocht: "De 27ste keer alweer"

Altijd op 24 december en altijd om 19.30 uur wordt er verzameld voor de fakkeloptocht tegen discriminatie bij de Groote Weiver. Natuurlijk, de Groote Weiver was eerst op een andere plek en natuurlijk, we verzamelden tussentijds ook wel eens bij De Lorzie, maar de fakkeloptocht was er de vorige 26 jaar ook al.

Lees verder
27 december 2013

Als crimineel in de bijstand?

Emile RoemerHet onderscheid tussen criminelen met een taakstraf en bijstandsgerechtigden dreigt te vervagen. Er klinken duistere ondertonen door in het beleid, alsof we mensen in de bijstand willen laten paraderen als de zondebokken van een verzorgingsstaat in crisis.

Lees verder
24 december 2013

Kandidaat raadslid Henk Onderwater

Mijn inzet om kandidaat te zijn voor het raadslidmaatschap voor de komende vier jaar is hetzelfde als 44 jaar terug, toen ik in 1970 als raadslid werd gekozen voor ook een linkse partij. Met de inzet om bestuurlijk te kunnen meewerken aan een sociale samenleving voor iedereen. Was dat in 1970 urgent, nu met dit kabinet Rutte-II in 2014 is dat nog veel urgenter!!

Lees verder
23 december 2013

Steun de voedselbank!

Dat kan vandaag tijdens de live radio-uitzending op Zaanradio, maar ook daarna natuurlijk! Alle steun is welkom, al is het natuurlijk een schande dat we in een rijk land als Nederland een voedselbank nodig hebben. Steun dus niet alleen de voedselbank, maar bouw ook aan een sociale oplossing voor de crisis. Doe mee!

Lees verder
22 december 2013

Iedereen fijne feestdagen en een strijdbaar 2014!

De afgelopen weken zijn wij met het campagneteam gestart. We zijn nu bezig met het inventariseren van alle werkzaamheden die te maken hebben met de campagne. De verkiezingscampagne zal definitief op 22 februari volgend jaar starten. Maar wij zullen niet tot die dag wachten om campagne te voeren en vanaf nu zal de afdeling steeds zichtbaarder op straat zijn. We zullen gaan flyeren, folders in de brievenbus stoppen, posters plakken, ludieke acties organiseren en buurten in de buurt.

Lees verder

Pagina's

U bent hier