h

Kandidaat raadslid Henk Onderwater

24 december 2013

Kandidaat raadslid Henk Onderwater

Mijn inzet om kandidaat te zijn voor het raadslidmaatschap voor de komende vier jaar is hetzelfde als 44 jaar terug, toen ik in 1970 als raadslid werd gekozen voor ook een linkse partij. Met de inzet om bestuurlijk te kunnen meewerken aan een sociale samenleving voor iedereen. Was dat in 1970 urgent, nu met dit kabinet Rutte-II in 2014 is dat nog veel urgenter!!

Heel veel wordt naar de gemeente geschoven als beleid en dat alleen maar om te bezuinigen niet om de bevolking een betere en socialere samenleving te kunnen geven.
De partij waarvoor ik heb gekozen om de komende vier jaar raadslid te zijn of (worden) is de partij die zich in Den Haag daar hard voor maakt, om aan de minder draagkrachtigen in onze samenleving ook een sociaal leven te kunnen aanbieden, zoals bijvoorbeeld een ouderen- en kinderzorg (die dat nodig hebben) te bieden.
Daarom plaatsgenoten van Wormerland breng op 19 maart 2014 uw stem uit op de SP.

Henk Onderwater

U bent hier