h

Water-, gas- en lichtafsluitingen in Zaanstad?

30 december 2005

Water-, gas- en lichtafsluitingen in Zaanstad?

Zaanstad - In tijden van 'hoge' lasten is het voor menigeen een groot probleem geworden om de rekeningen voor water, gas en licht te kunnen blijven betalen. In de media verschijnen berichten dat het steeds meer voorkomt. Aangezien de SP Zaanstreek dit lot zich aantrekt is men op zoek naar mensen die de afsluitingen hebben moeten ondergaan

SP Zaanstad fractievoorzitter Anna de Groot zou graag in contact willen komen met deze mensen om hun verhalen te vernemen. Zij wil graag weten wat de oorzaken en de gevolgen zijn van de afsluitingen, zodat er in de gemeenteraad actie op kan ondernomen worden.
Kent of bent u iemand die deze afsluitingen heeft meegemaakt? Neem dan contact op met Anna de Groot of met de SP Zaanstreek Webmaster.

U bent hier