h

Henk Onderwater: 'Armoede is een beladen woord en voor velen een realistische beleving'

18 januari 2006

Henk Onderwater: 'Armoede is een beladen woord en voor velen een realistische beleving'

Zaandam – “Armoede daar klaagt en praat men over”, zo opende SP Zaanstad raadsfractielid Rob Poldner de openbare bijeenkomst die zijn partij organiseerde op dinsdagavond 17 januari j.l. in buurthuis De Kolk te Zaandam. De SP schreef deze avond uit om met belangstellenden van gedachten te wisselen over het begrip ‘armoede’.
Vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties zoals Niet Betaald Actieven (NBA) uit Wormer, EVA uit Zaandam en de Voedselbank uit de Zaanstreek gaven ook acte de presente. NBA voorzitter en oud gemeenteraadslid ‘Henk Onderwater’ leidde de avond in.
Lees verder de inleiding van Henk Onderwater >>>>

U bent hier