h

21 februari: SP Zaanstad bijeenkomst 'Natuur, Milieu en Dierenwelzijn'

3 februari 2006

21 februari: SP Zaanstad bijeenkomst 'Natuur, Milieu en Dierenwelzijn'

Zaandam - De SP Zaanstreek werkgroep Scholing organiseert een debat met als thema: 'Natuur, Milieu en Dierenwelzijn' onder leiding van Jos Heeremans. Als gastspreker zal Harry Voss van het SP Milieu Alarmteam aanwezig zijn.
Naast Voss zijn milieuorganisaties uitgenodigd om hun bijdragen te leveren. SP Zaanstad fractievoorzitter en lijsttrekker Anna de Groot zal eveneens op die avond aanwezig zijn. Immers Anna de Groot is degene die met de SP in de gemeenteraad zeer actief is op dit gebied.

Anna de Groot: "De aandacht voor het milieu kan niet ver genoeg gaan. Niet voor niets was het de SP die in de (bijna) afgelopen raadsperiode de meeste voorstellen heeft gedaan en (vaak samen met andere fracties) de meeste moties heeft ingediend ter verbetering van het Zaanse milieu. Voor onze toekomst en voor de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen heeft een schoon milieu topprioriteit".

Het debat'Natuur, Milieu en Dierenwelzijn'. vindt plaats:

Dinsdag 21 februari 2006

Buurthuis De Kolk
Heyermansstraat 129
Zaandam

Aanvang: 20:00 uur (de zaal is open vanaf 19:30 uur)

Meer informatie:
Nora Swagerman telefoon 075 - 6218700 of e-mail zaanstreek@sp.nl

U bent hier