h

De eerste twee SP Zaanstad stemmen zijn binnen en nu de rest nog

28 februari 2006

De eerste twee SP Zaanstad stemmen zijn binnen en nu de rest nog

Zaanstad - Al maanden geleden troffen de SP - ers van SP Zaanstad de eerste voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart a.s. Er werd een nieuw verkiezingsprogramma samengesteld; de kandidatenlijst samengesteld en gekozen tijdens de ledenvergadering; de camapagne voorbereid, enz.
Intussen is de campagne volop aan de gang. Overal zijn de Zaanse SP - ers te vinden. Op straat, bij debatten, enz. Acties worden gedaan, folders worden verspreid, en nog veel meer.


Nu begint het de kiezers ook te kriebelen. Sommigen kunnen het zelfs niet ophouden. Zo werd SP Zaanstad lijsttrekker Anna de Groot gebeld door een echtpaar wat graag op de SP wil stemmen. Helaas kan het echtpaar door omstandigheden zelf niet naar het stemlokaal.
Geen probleem. SP Zaanstreek voorzitter Nora Swagerman bezocht het echtpaar en nam de getekende 'kiezerspassen' van het echtpaar mee.
Kunt u ook niet naar het stemlokaal, maar u wilt toch SP stemmen? Neem contact op met Nora Swagerman per e-mail of per telefoon 075 - 6218700.

U bent hier