h

SP Zaanstad campagne: "De zorgtoer in Zaanstad een succes!"

11 februari 2006

SP Zaanstad campagne: "De zorgtoer in Zaanstad een succes!"

Zaanstad - De SP Zaanstad heeft zaterdag 11 februari 2006 de campagne geheel in het teken gezet van de 'zorg'. Folders over de zorg in Zaanstad met de SP Zaanstad argumenten werden aan het publiek uitgedeeld.
Robert Lotman een SP Zaanstad campagnevoerder zegt: "Er werden goede discussies gevoerd door de SP-ers met voorbijgangers. Het ging ook over het plan Inverdan waar een hoop mensen boos over zijn. Een kreet was waarom gooit de gemeente niet gelijk het geld in de Zaan !!!"


Voor fotoverslagen kijk op de onderstaande links:
August Moot
Anna de Groot
Robert Lotman

SP Zaanstad lijsttrekker Anna de Groot schrijft op haar weblog meer over deze dag!

U bent hier