h

SP Zaanstad kandidaten de lucht in

6 februari 2006

SP Zaanstad kandidaten de lucht in

Zaandam - Zaterdag 4 februari was het dan eindelijk zover. Op een feestelijke manier is de SP Zaanstad campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van start gegaan. Op de Gedempte Gracht in Zaandam hield SP lijstrekker Anna de Groot een vlammende speech, over de kunst van goed besturen.

Foto: August Moot" style="width:345px;height:259px; border:0px; margin-top:4px;" />

Door het weghalen van een doek van kunstschilder Corneille onthulde zij de verkiezingsborden met de SP slogan: “EEN BETER NEDERLAND BEGINT HIER”.

Vanuit een stemhokje werden ballonnen opgelaten. De ballonnen symboliseerden alle kandidaat raadsleden.
Twee blauweballon, de twee huidige SP Zaanstad raadsleden; een heleboel witte ballonnen, de overige kandidaten en als laatste 1 rode voor de lijstduwer Harry 'Drukwerk' Slinger.
Aan de ballonnen hingen kaartjes met de verkiezingsleus “Een beter Nederland begint in Zaanstad”. De kandidaat gemeenteraadsleden gingen zo symbolisch de lucht in op naar het gemeentehuis aan het Bannehof te Zaandijk.
Een SP Zaanstad troetelbeer deelde aan voorbijgangers ballonnen uit. Vooral aan veel toekomstige kiezertjes. Hun ouders hadden zo even tijd voor een gesprekje met de SP kandidaten. Ook andere voorbijgangers werden aangesproken. Folders met de 5 SP Zaanstad 'Speerpunten' werden uitgedeeld zodat iedereen weet waar de partij voor staat.

U bent hier