h

28 maart openbare bijeenkomst SP Zaanstreek over de huurplannen van minister Dekker

17 maart 2006

28 maart openbare bijeenkomst SP Zaanstreek over de huurplannen van minister Dekker

Zaandam - De SP Zaanstreek organiseert 28 maart a.s. een openbare bijeenkomst over de huurplannen van minister Dekker. SP Zaanstad fractielid Carla Schuddeboom: "Als een dreigende, tropische storm die maar niet wil gaan regenen hangen de plannen voor het huurbeleid van dit kabinet nu alweer meer dan een jaar boven onze hoofden. Tenminste, zo lijkt het. Of valt het misschien wel mee?"

Vorig jaar heeft de Kamer de plannen van minister Dekker in grote lijnen aangenomen. Drie weken geleden was er een kamer debat over de nadere invulling, dat in een chaos is ontaard. De minister kreeg zoveel vragen dat het niet duidelijk is wanneer het debat zal worden voortgezet, maar ze zei dat ze vasthoudt aan haar plannen. Nu schijnt er toch weer een compromis gesloten te zijn.
Wat houden die plannen op dit moment eigenlijk in?
Wie gaat hiervan iets merken? En wat dan en wanneer?
Wat zullen de gevolgen zijn voor de woningmarkt op langere termijn?
Wat voor alternatieven zijn er ?
Deze en andere vragen willen we voorleggen aan SP raadslid Guus Moot, een vertegenwoordiger van een woningcorporatie en een vertegenwoordiger van ‘Stop Dekker’ of van de Nederlandse Woonbond.
Voormalig SP kamerlid Remi Poppe zal een inleiding houden.
Er zal volop ruimte zijn voor het beantwoorden en bespreken van vragen uit de zaal. We hopen dat u in de gelegenheid zult zijn deze avond bij te wonen.

Datum: 28 maart
Plaats: ‘De Kolk’; Heijermansstraat 129; Zaandam
Tijd: 20.00 - 22.00 uur; zaal open en koffie om 19.30

Nadere informatie te verkrijgen bij:
Carla Schuddeboom
Tel. 075 - 6282744
E-mail: Carla Schuddeboom

U bent hier