h

SP Wormerland start activiteiten

15 maart 2006

SP Wormerland start activiteiten

Wormer – De SP Zaanstreek heeft ook de gemeente Wormerland onder haar hoede. Er is een werkgroep SP Wormerland opgericht met als doel te komen tot een echte SP afdeling.
Nora Swagerman SP Zaanstreek voorzitter: β€œDe leden van SP Wormerland krijgen een kans om een nieuwe afdeling op te richten. Het enthousiasme is groot. Met twee nieuwe leden erbij gaat men voortvarend aan de slag. Van ons krijgen zij alle steun.”

Oud CPN raadslid Henk Onderwater is als voorzitter van de werkgroep opgetreden. Samen met de lokale SP Wormerland leden is hij tot een drietal actie punten gekomen, namelijk; sociale woningbouw; zorgvoorzieningen en verkeer en openbaar vervoer.
De SP Wormerland heeft niet aan de verkiezingen van 7 maart j.l. kunnen deelnemen. De SP heeft als stelregel dat je minimaal 50 leden moet hebben om een afdeling op te richten. Momenteel zijn er 36.
Verder verwacht de SP een actief kader, want dit is de basis voor een goed draaiende afdeling. Henk Onderwater en de zijnen zullen er alles voor doen om van SP Wormerland een goed draaiende afdeling te maken.
Voor meer informatie SP Wormerland kunt u terecht bij:
SP Wormerland:
Contactpersoon:
Hans Mandjes
Koningvarenstraat 346
Wormer
Tel. 075 - 6421994
E-mail: SP Wormerland

U bent hier