h

Met SP Universiteit naar de Biesbosch

3 juli 2006

Met SP Universiteit naar de Biesbosch

Ingezonden mededeling SP Studiecentrum


Het mooie weer is aangebroken
En dus gaat iedereen denken aan de zomervakantie. Wat wordt het dit keer: een verre vliegreis, kamperen in Nederland, of …. De Biesbosch? Of alledrie? Voor de verre vliegreis en kamperen in Nederland moet iedereen zelf zijn zaakjes regelen. Maar voor een zomers weekend in de Biesbosch hebben wij voor alle actieve SP’ers een schitterend arrangement. Compleet met bed en brood en bos en heel veel meer. Onze aanbieding: een lang weekend SP-Universiteit.

Interessante thema’s en gastdocenten
De SP-Universiteit kent deze zomer drie edities, met drie verschillende thema’s:
· Donderdag 13 t/m zondag 16 juli is het thema ‘Wereld Delen’
· Donderdag 10 t/m zondag 13 augustus is het thema ‘SP en cultuur’
· Donderdag 17 t/m zondag 20 augustus is het thema ‘Mens en Milieu’
Er komen een heleboel interessante gasten langs om over deze onderwerpen in discussie te gaan. Jan Douwe van der Ploeg (hoogleraar Universiteit Wageningen), Jan Douwe Kroeske (bekend van radio en TV), Arjo Klamer (hoogleraar economie Kunst en Cultuur aan de Erasmus Universiteit Rotterdam), Michel van Hulten (oud-staatssecretaris kabinet Den Uyl) en Joop Boer (adviseur energiebesparing) hebben hun medewerking aan de SP-Universiteit toegezegd. Ook de Kamerleden Ewout Irrgang, Harry van Bommel, Tiny Kox en Ronald van Raak werken mee.
Locatie en deelname
We hebben dit jaar onderdak in het Stayokayhostel in de Hollandsche Biesbosch in Dordrecht. Deelname is mogelijk voor alle SP'ers die actief zijn in hun afdeling of dat willen worden. Het aantal deelnemers is beperkt tot 40. We verwachten dat er méér belangstellenden zijn. Kijk snel wie er in jouw afdeling belangstelling heeft voor de SP-Universiteit! Want: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
Voor het geld hoeven deelnemers het niet te laten. De eigen bijdrage is slechts 100 euro.
De rest betalen wij graag voor de deelnemers – mits we op inzet en enthousiasme kunnen rekenen bij het tot een succes maken van de SP-Universiteit.
Als de eigen bijdrage van 100 euro een probleem is, dan kan je natuurlijk aanbieden om (een gedeelte) daarvan voor rekening van de afdeling te nemen als jij vindt dat het belangrijk is dat talent uit jouw afdeling de SP-Universiteit bezoekt.
Voor meer informatie en aanmelden neem contact op met Nora Swagerman, telefoon 075 - 6218700 of per e-mail.

U bent hier