h

Fietsen aan de ketting?

11 oktober 2006

Fietsen aan de ketting?

Door: Willem Croese


Zaandam - Fietsers kunnen vanaf vandaag 11 oktober hun fietsen niet meer kwijt bij het NS station zelf. De fietsenrekken worden weggehaald. Aan de overkant van de Provincialeweg voor de tijdelijke parkeergarage zijn 'tijdelijke' fietsenrekken geplaatst. Aangezien de voormalige hoeveelheid plekken in de fietsenrekken al te kort was plaatste men overal en nergens de fietsen. Nu de bouwactiviteiten starten voor Inverdan moet alles wijken.

 Willem Croese 2006
De aankondiging
Foto: Willem Croese

De fietsenrekken bij het NS station leverden al eerder felle discussies op. Fietsen werden door de politie verwijderd, terwijl er een tekort was aan rekken. Of de nieuwe rekken aan de overkant van het station voldoende zijn zal de tijd moeten leren. Zij staan nu in ieder geval al 'bomvol'.
Of de fietsen die nu nog naast het station werkelijk door de politie verwijderd zullen worden zal ook nog moeten blijken.

 Willem Croese 2006
De nieuwe rekken
Foto: Willem Croese

U bent hier