h

SP werkt aan verkiezingen provincie

23 januari 2007

SP werkt aan verkiezingen provincie


Zaandijk – De verkiezingen voor de Provinciale Staten op 7 maart 2007 komen er aan. De SP Zaanstreek nodigt haar leden uit om de campagne voor te bereiden. De Zaanse SP-ers organiseren woensdagavond 31 januari as om 20:00 uur een bijeenkomst in het gemeentehuis ‘Bannehof’ (zaal A) te Zaandijk.

De leden worden geïnformeerd over de verkiezingen en de campagne die men wil gaan voeren in de Zaanstreek. Er bestaat voor de leden de gelegenheid om van gedachten te wisselen, zodat er uiteindelijk concrete afspraken gemaakt kunnen worden.
Vanaf 19:30 uur is de zaal open en staat de koffie en thee klaar. Voor meer informatie en/of hulp kunt u contact opnemen met:
Nora Swagerman Tel: 075-6218700 of e-mail: n.swagerman@planet.nl
Humphrey Rampersad Tel: 06-51614501 of e-mail: humram@hotmail.com

U bent hier