h

SP campagne weer of geen weer

3 maart 2007

SP campagne weer of geen weer

Door: Rob Poldner


Op zaterdagochtend om 9 uur was de SP stand opgesteld op de Gedempte Gracht in Zaandam.
De regen trotserend is de stand ingericht op een typische SP manier: kortom goed en duidelijk herkenbaar.


Foto: Rob Poldner

Vele vrijwilligers hebben deze dag de stand bezet en folders en sponsjes uitgedeeld. Ook nu weer kregen onze mensen kritiek te horen over het gemeentebeleid, variƫrend van zaken als Inverdan tot de WOZ waardebepaling.


Foto: Rob Poldner

Veel mensen waren er nog niet van doordrongen dat de SP nu deel uitmaakt van het gemeentebestuur. Klagen bij de SP betekent nu dus ook doorvragen en doorpraten over de klacht. Dat heeft een aantal goede gesprekken opgeleverd. Maar veel tijd voor een gesprek was er niet. De mensen doen hun boodschappen, willen de folder en de spons van de SP graag aannemen en gaan dan weer verder.


Foto: Rob Poldner

Ondanks het gure weer ben ik toch warm gestemd. Door de hartverwarmende opstekers die de mensen aan de SP geven, maar ook de vele vrijwilligers van de SP die niet alleen vandaag maar ook de afgelopen dagen de verkiezingscampagne tot een succes gemaakt hebben. Opvallend in deze campagne is dat zo weinig partijen gebruik gemaakt hebben van de verkiezingsborden. Een extra pluim voor alle plakkers die dat wel gedaan hebben.

U bent hier