h

Evaluatie kritisch en pittig

14 januari 2008

Evaluatie kritisch en pittig


SP Zaanstreek kader beoordeelt zichzelf


KROMMENIE – SP wethouder Piet Keijzer, de SP Zaanstad fractie en de SP Zaanstreek bestuursleden hebben afgelopen zaterdag de tijd genomen om te evalueren wat zij de afgelopen twee jaar presteerden. In buurthuis De Pelikaan zijn de Zaanse socialisten bijeen geweest. Na afloop is er een nieuwjaarsborrel gedronken door SP leden.


Piet Keijzer in gesprek
Foto: Anna de Groot

SP Zaanstreek secretaris Mieke Westera vertelde enthousiast over de borrel. ,,Enkele tientallen leden kwamen een drankje en hapje nuttigen. Het was erg gezellig''. De ontlading van het informeel samenzijn heeft haar goed gedaan, want de kritische evaluatie die dag vond zij pittig.


Jonge SP leden
Foto: Anna de Groot

,,Wij stelden ons zelf vragen, zoals; Wat waren de speerpunten in ons verkiezingsprogramma?, Wat hebben wij de afgelopen periode bereikt?, Wat is er goed gegaan en wat kon beter?, en Waar gaan we ons de komende twee jaar op toeleggen? De uitslag hiervan komt in een huis-aan-huis krant te staan dat wij medio maart zullen verspreiden'', aldus Mieke Westera. Veel meer wil zij hierover nog niet kwijt.


SP Zaanstreek voorzitter Nora Swagerman
Foto: Anna de Groot

U bent hier