h

Onderwijs in SP Zaanstreek Politiek Café

15 april 2008

Onderwijs in SP Zaanstreek Politiek Café


Gastspreker SP Tweede Kamerlid Rense LeijtenSP Tweede Kamerlid Renske Leijten komt naar het 'SP Zaanstreek Politiek Café' op 20 april. Zij zal spreken over de Commissie Dijsselbloem, de 1040-urennorm en het lerarentekort. Heeft u vragen aan Renske of wilt u met haar in discussie? Kom ook!

De SP'er is in de Tweede Kamer voor haar fractie woordvoerder sport, jongeren, studenten en uitzendwerk. Voordat zij in november 2006 parlementariër werd studeerde Renske Leijten de Nederlandse Taal en Cultuur aan de Rijksuniversiteit Groningen en was zij voorzitter van ROOD, de jongerenorganisatie van de SP.


SP Zaanstreek Politiek Café
Thema: Onderwijs
Datum: 20 april 2008
Tijd:15.00 tot 17.00 uur
Plaats: Schoolgebouw, Tuinstraat 27a, Zaandijk
Meer informatie: E-mail Politiekcafé 20 april 2008

U bent hier