h

Aandacht voor de Wilhelminastraat in "Hart van Nederland"

20 december 2008

Aandacht voor de Wilhelminastraat in "Hart van Nederland"

Steeds meer woningen dreigen de komende jaren te verzakken door paalrot. Volgens de SP een groot probleem waar honderduizenden woningen mee te maken krijgen. Voor veel huiseigenaren kan dat een grote financiƫle strop betekenen.

Donderdag 18 december besteedde Hart van Nederland aandacht aan de familie Stumpe uit Krommenie. Al 9 maanden kunnen ze niet in hun eigen huis wonen. Het staat op instorten. Ze zijn dus aangewezen op een huurwoning. En dat betekent dubbele woonlasten en een inmiddels hoog opgelopen schuld.

SP wethouder Piet Keijzer en SP Tweede Kamerlid Paulus Jansen benadrukken in het programma dat dit een landelijk probleem is en doen een beroep op de rijksoverheid.

U kunt de uitzending bekijken op Hart van Nederland, de late editie van 18 december. Het item begint ca. 9 minuten na aanvang van het programma.

U bent hier