h

Patrick Zoomermeijer gekozen tot voorzitter van SP Zaanstreek

5 maart 2009

Patrick Zoomermeijer gekozen tot voorzitter van SP Zaanstreek

Foto's : Anna de Groot

Op de jaarlijkse ledenvergadering van SP afdeling Zaanstreek op woensdag 4 maart j.l. is Patrick Zoomermeijer unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter.


SP Zaanstreek bestuursleden

In april 2008 legde toenmalig voorzitter Nora Swagerman haar functie neer. Op dat moment was er geen kandidaat voor het voorzitterschap. Besloten werd tijdelijk de voorzitterstaken te verdelen over de overige bestuursleden. Al snel werd Patrick Zoomermeijer waarnemend voorzitter en het gezicht van de afdeling.
Toch duurde het nog bijna een jaar voor hij officieel gekozen werd omdat dat nu eenmaal alleen door de ledenvergadering gedaan kon worden.
Er was niet gedacht aan een bloemetje, maar dat maakte Patrick niet uit; het plantje op de tafel voldeed voor hem ook wel op dit feestelijke moment.

Wel was er een kado voor Rob Poldner. Hij legde op 1 januari j.l. zijn functie als fractievoorzitter neer, maar er was niet eerder gelegenheid om hem in aanwezigheid van de leden te bedanken voor zijn jarenlange inzet. Hij werd verblijd met het “Saenspel”.


Rob Poldner rechts tekent de presentielijst

U bent hier