h

SP Zaanstreek brengt een rapport uit over Studio City

7 mei 2009

SP Zaanstreek brengt een rapport uit over Studio City

ZVH: “Alle partijen hadden zich voorgenomen na 5 jaar met een alternatief te komen”

Maar liefst 150 bewoners van het jongeren- wooncomplex Studio City in Zaandam zijn de aflopen weken ondervraagd door de SP Zaanstreek met hulp van een paar ouders en bewoners. Ook zijn er gesprekken gevoerd met medewerkers van ZVH en is er informatie ingewonnen bij de gemeente. Het onderzoek resulteert in een flink rapport met feiten en conclusies, aangevuld met brieven van ZVH, de gemeente en advocatenkantoor Nagtegaal & Jong en de dagvaarding, die sommige bewoners hebben ontvangen omdat zij de verklaring van ZVH niet hebben ondertekend.
Vanavond wordt het rapport aangeboden aan het college van Zaanstad voorafgaand aan de commissie waarin GroenLinks een rondvraag stelt over Studio City.
Het hele rapport is hier te downloaden.

U bent hier