h

Wat moet dát gekost hebben!

7 augustus 2009

Wat moet dát gekost hebben!

Door: Anna de Groot

De bekendste emigratiegolf uit Nederland is ontstaan na de Tweede Wereldoorlog. Vooral jonge stellen kozen ervoor om een nieuw bestaan op te bouwen buiten Nederland. Hierbij speelden economische motieven een rol, maar ook angst voor het uitbreken van de derde wereldoorlog. Aldus Wikipedia.
Populaire bestemmingen waren de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. Honderdduizenden Nederlanders verlieten Nederland na de Tweede Wereldoorlog om hun geluk elders te beproeven. Zij zijn te beschouwen als economische vluchtelingen. En ……. de Nederlandse regering stimuleerde de emigranten om daadwerkelijk te emigreren.


Een gezin met 14 kinderen vertrekt naar Australië, oktober 1955

Een groot probleem voor de immigratielanden, die zich over de allochtone nieuwe inwoners moesten ontfermen, moet welhaast ontstaan zijn door het grote aantal culturele en Nederlands nationalistische clubjes en kerkjes, die de immigranten belemmerden te assimileren met de autochtone bevolking in de emigratielanden. In diverse buitenlanden bestaan overigens nog steeds van deze clubjes.

En hoe moeten de Aboriginals, de Hottentotten, de Bosjesmannen (en natuurlijk -vrouwen) en al die andere autochtone volkeren zich wel niet gevoeld hebben toen hun land werd overspoeld door die Nederlanders, die zich vestigden in hun land, die hun cultuur belachelijk maakten en die de Christelijke godsdienst meebrachten. Een godsdienst waarvan het boek, de Bijbel, voor de slecht verstaander geweld, oorlog, vrouwenonderdrukking en onderdrukking van andersdenkenden (zoals homo’s) predikt. Al die autochtone volkeren moeten ontzet geweest zijn over de kerstening van hun landen.

Op dit moment zijn er vast veel van de vierde- generatie- Nederlanders die problemen voor de samenleving van de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika veroorzaken. Mogelijk onder druk van hun hormonen en het feit dat ze zich onttrekken aan het gezag van de tweede- en derde generatie Nederlanders.

En dan te bedenken wat die Nederlanders allemaal gekóst moeten hebben en nog kosten, daar in die verre buitenlanden van de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika! Hoeveel van die Nederlanders en hun nazaten zorgen voor file’s, gaan failliet, doen een beroep op onderwijs, kinderbijslag, pensioenen, werkloosheids- en invaliditeitsuitkeringen! En dat allemaal ten koste van de autochtone Amerikanen, Canadezen, Australiërs, Nieuw- Zeelanders en Zuid- Afrikanen! Die Nederlandse emigranten van toen en hun nazaten moeten zich doodschamen!
Al die Amerikaanse, Australische, Nieuw- Zeelandse en Zuid- Afrikaanse parlementsleden zouden eens kamervragen moeten stellen over de enorme kosten die de immigratie van Nederlanders en hun nazaten met zich meebrengt!

Ik heb nog niet vernomen dat dergelijke vragen in verre buitenlanden gesteld werden. Zoiets kan alleen in Nederland, waar de perverse politici van de PVV iets dergelijks bedenken, Sietse Fritsma en Geert Wilders voorop. Zij doen álles om de inwoners van Nederland, die niet van oorsprong Kaninefaat, Marezaat, Batavier of Fries zijn te vervreemden van de Nederlandse samenleving en het ‘Nederlandse volk’ tegen hen op te zetten door middel van dit soort acties en het middel van angst.
Ik hoop dat heel veel potentiële PVV- stemmers zo langzamerhand de schellen van de ogen vallen, om me maar eens in bijbelse taal uit te drukken.

Trouwens, wanneer spreekt men van een allochtone Nederlander? Ook de Batavieren waren immigranten! Op mijn zeer christelijke basisschool leerde ik al: “50 voor Christus, Batavieren vestigen zich tussen Rijn en Maas”. Enne …… de Friezen waren bepaald niet gediend van de Christelijke godsdienst. Op 5 juni 754 werd Bonifatius (nota bene de stichter van de stad Erfurt), die de Friezen de Christelijke godsdienst wilde brengen, bij Dokkum vermoord.

‘t Kan verkeren …………

U bent hier