h

Kabinet pakt ouderen, zieken en gehandicapten

29 september 2010

Kabinet pakt ouderen, zieken en gehandicapten

"Klopt. Dit kabinet bezuinigt over de ruggen van ouderen, zieken en gehandicapten om banken en villabezitters te beschermen. Het kabinet zou ook kunnen kiezen voor een bankiersbelasting voor de schade die ze veroorzaakt hebben. Als er dan toch bezuinigd moet worden op toeslagen, maak dan de kinderbijslag inkomensafhankelijk. Ook stelt de SP voor om geen nieuwe missie naar Afghanistan te beginnen. Dat bespaart een half miljard euro. Wat de Zaanse SP denkt over de bezuinigingen in Zaanstad staat op www.zaanstreek.sp.nl."

Dit was het antwoord van de Zaanse SP-fractie op de stelling in het Zaans Stadsblad:
‘Na Prinsjesdag is duidelijker waar de echte pijnpunten van de komende bezuinigingen liggen’

Deze stelling werd beantwoord voordat het kabinet van VVD en CDA met gedoogsteun van de PVV tot stand kwam.

U bent hier