h

Carla Schuddeboom nieuw SP steunfractielid

6 december 2010

Carla Schuddeboom nieuw SP steunfractielid

Door: Patrick Zoomermeijer, fractievoorzitter

Donderdag 2 december is Carla Schuddeboom geinstalleerd als steunfractielid voor de SP in de gemeente Zaanstad. Een steunfractielid mag wel spreken op de commissievergaderingen tijdens het Zaans Beraad, maar niet spreken of stemmen op de raadsvergaderingen.


Carla Schuddeboom

Carla Schuddeboom is niet nieuw in de raadszaal: zij heeft al eerder voor de SP in de raad gezeten. De fractie van de SP is dan ook blij dat ze ons team komt versterken. Zij zal naast zittend raadslid Sonja van Elmpt weer meer ervaring inbrengen. Daarnaast kennen we Carla als een gedreven en sociaal mens met sterke principes en een honger naar inhoudelijk debat. Haar kennis op het gebied van oa. sociale werkvoorziening, cultuur, milieu, vakbond, buurtbemiddeling en onderwijs zal een aanwinst zijn voor ons.

U bent hier