h

Goed dat betaald parkeren in Krommenie en het Marktplein van de baan is

10 januari 2012

Goed dat betaald parkeren in Krommenie en het Marktplein van de baan is

Elke week geeft de SP-fractie haar mening over een stelling in het Zaans Stadsblad. Deze week was de stelling:

"Het is goed dat uitbreiding van betaald parkeren in Krommenie en Marktplein Wormerveer van de baan is"

Onze reactie hierop:

Het bewijs dat actievoeren werkt! Duizenden handtekeningen zijn opgehaald en toonden aan dat het draagvlak voor betaald parkeren in Zaanstad-Noord klein was. De SP is niet uit principe tegen betaald parkeren, maar het moet wel bijdragen aan een oplossing voor parkeerproblemen. Problemen die er in Wormerveer en Krommenie nu niet zijn. De SP kijkt kritisch naar de invoering van betaald parkeren elders in Zaanstad: het mag geen melkkoe worden.

U bent hier