h

SOW en WonenPlus onder één dak

28 maart 2012

SOW en WonenPlus onder één dak

Tekst: Hans Mandjes
Foto's: Herman Kasper

Seniorenoverleg Wormerland (SOW) en WonenPlus zijn vanaf 24 maart, samen aktief onder een dak. Anna de Groot heeft in haar functie als wethouder d.m.v. het onthullen van een naambord de ontmoetings- en werkruimte, genaamd het Dienstencentrum, aan de Balk 2, geopend.

Ook Andrea van Langen, directeur van de Regionale Stichting WonenPlus, waar de plaatselijke WonenPlus een onderdeel van was, refereerde aan het succes van het samengaan die in de voorbereiding niet altijd even soepel verliep. Hetzelfde werd bevestigd door voorzitter Eric Veken, van het Seniorenoverleg Wormerland (SOW). Na de opening was er een gezellig samenzijn en kon men de nieuwe werkruimte bezichtigen.

Het nu geopende Dienstencentrum houdt zich bezig met informatie en advies aan ouderen, maaltijdvoorziening voor mensen die niet meer kunnen koken, klusjes in en om huis, boodschappendienst, huisbezoek etc. Dit alles om te bevorderen dat ouderen volwaardig aan de maatschappij kunnen deelnemen.

U bent hier