h

Nu kan het - over links!

27 april 2012

Nu kan het - over links!

Afgelopen zaterdagmiddag 21 april maakte Geert Wilders bekend dat hij de gedoogconstructie niet voort wilde zetten. De val van het knetterrechtse kabinet dat mensen tegen elkaar opzette en de economie stuk wilde bezuinigen, is een feit. We staan in september dus weer voor nieuwe verkiezingen. Een unieke kans voor Nederland en een unieke kans voor de SP!

De SP is zich bewust van de grote verantwoordelijkheid om Nederland zo snel als kan aan een werkende regering te helpen, die een sociale uitweg uit de crisis weet te vinden. Om zeker te zijn dat we in een volgend kabinet een rol kunnen spelen moeten we zorgen dat we als grootste partij uit de (stem)bus komen.

Om deze missie tot een goed einde te brengen heeft de SP-afdeling Zaanstreek iedereen nodig. Iedereen die vindt dat het socialer kan en moet en die zich wilt inzetten om van Nederland een mooier land te maken nodigen wij van harte uit om eens kennis te komen maken met onze bijzondere partij. Misschien wil je wel lid worden.

Er moeten posters geplakt gaan worden, folders verspreid, buurten in de buurt, folderen op straat. Kortom, je hoeft je niet te vervelen deze zomer en SP-Dronten kan je inzet meer dan ooit gebruiken.

Buiten het werk gedaan moet worden biedt het lidmaatschap van de SP ook veel voordelen, Als je jonger bent dan 28 kun je je kosteloos aanmelden als lid van “ROOD”, de SP-jongerenafdeling. Hier worden door het jaar heen diverse scholingsweekenden georganiseerd waar je (vrijwel) kosteloos aan kunt deelnemen en tijdens de zomervakantie is er zelfs een hele week waar je aan kunt deelnemen.

Maar ook als oudere kan je als actief lid in aanmerking komen voor scholing die kosteloos worden gegeven. Misschien vind je het leuk om mee te praten en te doen met de lokale politiek. Of vind je het gewoon leuk om (ludieke) acties te organiseren om misstanden in het daglicht te zetten.

U bent hier