h

SP organiseert verkiezingsdebat met ZVH, Baanstede en vakbond

14 augustus 2012

SP organiseert verkiezingsdebat met ZVH, Baanstede en vakbond

De SP doet het meer dan goed in de peilingen voor de Tweede Kamerverkiezingen van 12 september. Met het verkiezingsprogramma Nieuw Vertrouwen werken de socialisten aan een flinke zetelwinst. SP-Kamerlid Sadet Karabulut (37) debatteert daarom op 28 augustus in Partycentrum De Bres met ZVH-directeur Frank Dooren, Baanstede-directeur Frank Verheul en Migrada-voorzitter Sonja Driessen.

Sadet Karabulut
Sadet Karabulut

Onder deskundige leiding van Anna de Groot, SP-wethouder Wormerland en Evert Hartog, SP-bestuurder Zaanstreek, discussieert Sadet Karabulut met haar gesprekspartners over huisvesting en de arbeidsmarkt. Specifieke kwesties komen aan de orde zoals de huurwoningmarkt vlot trekken, scheefwonen, lange wachttijden, gelijkmatige verdeling hoge en lage inkomens in wijken, bestaansrecht sociale werkvoorziening, goedkope arbeidskrachten en arbeidsmigratie. Uiteraard krijgt het publiek ook de gelegenheid om vragen te stellen.

"Iedereen is welkom", zegt Anna de Groot. "Wij rekenen op een goed inhoudelijk debat. Vandaar dat de gasten als zwaargewichten tegenover Sadet Karabulut staan. Ons Kamerlid moet de klus kunnen klaren, immers haar stelling is: 'Volksvertegenwoordiger zijn betekent voor mij fungeren als een spreekbuis en als aanspreekpunt voor het volk'."

De zaal in Partycentrum De Bres in Wormerveer is voor deze gelegenheid dinsdagavond 28 augustus open vanaf 19.30 uur. Anna de Groot en Evert Hartog openen de avond om 20.00 uur en sluiten deze rond 22.15 uur.

Muzikaal wordt de bijeenkomst opgeluisterd door de Ierse folk- en feestband Kavel 57, die al vaker SP-campagnes opleukte met aanstekelijke muziek. De organisatie is in handen van de SP-afdelingen Wormerland en Zaanstreek.

Datum: Dinsdag 28 augustus
Zaal open: 19.30 uur
Aanvang: 20.00 uur
Zaal: Partycentrum De Bres (voorheen La Breche)
Adres: Esdoornlaan 39a in Wormerveer

U bent hier