h

Steun de mensen bij BaanStede!

19 november 2012

Steun de mensen bij BaanStede!

Het bestuur van BaanStede, daarin gesteund door de colleges van Zaanstad en Purmerend en hun verantwoordelijk wethouders (van VVD en PvdA), wil dat op termijn iedereen bij BaanStede bij een reguliere werkgever wordt ondergebracht. Zelfs de beschutte werkplekken zijn niet meer heilig. Of dit wel realistisch, mogelijk en vooral uit menselijk oogpunt wenselijk is, wordt niet gevraagd. Zoals op een bijeenkomst bleek, is de onrust bij het personeel enorm. Laat zien dat je vindt dat mensen in de sociale werkvoorziening passend werk en passend loon verdienen!

Je kunt deze poster ophangen om je solidariteit te tonen: "passend werk, passend loon" (in PDF)

Je kunt deze handtekeningenlijst uitprinten en er bij collega's, vrienden, kennissen, bij winkelend publiek in winkelcentra of bij BaanStede mensen op laten tekenen: handtekeningenlijst BaanStede (in PDF), ingevulde lijsten opsturen naar:
Evert Hartog
Kaaikhof 180
1567 JP Assendelft

En je kunt online tekenen: www.redbaanstede.petities.nl

Je kunt meedenken en meedoen in het actiecomité: meld je aan!

U bent hier