h

Veel publiek bij woondebat

17 februari 2013

Veel publiek bij woondebat

Op woensdag 13 februari organiseerde de SP Zaanstreek in de Lindenboomzaal een debat over de toekomst van betaalbaar wonen in Nederland en Zaanstad. Hieraan namen Patrick Zoomermeijer (fractievoorzitter Zaanse SP, vervanger voor Kamerlid Paauls Jansen), Jeroen Olthof (Zaans wethouder wonen, PvdA) en Ron Kiburg (HuurdersOverleg Zaanstad) deel. Het nieuwe akkoord over de verhuurderheffing stond centraal. Er waren zo'n 75 aanwezigen.


Een volle Lindenboomzaal in Koog a/d Zaan

Foto's Jan van Keulen


SP-fractievoorzitter Patrick Zoomermeijer geeft zijn inleiding


Aandachtig luisteren...


Wethouder Jeroen Olthof


In debat


Ron Kiburg, HOZ


Vragen uit de zaal


Bedankje aan de sprekers


Gezellig aan de bar...


... en in de rokershoek!

U bent hier