h

Het sociale alternatief voor BaanStede

11 maart 2013

Het sociale alternatief voor BaanStede

De SP heeft in samenwerking met het actiecomité BaanStede een alternatief plan voor de toekomst van de sociale werkvoorziening BaanStede opgesteld: "Een nieuw behoud voor BaanStede". Het is bedacht en uitgewerkt door SP-lid en econoom Rob Berkman. Het is een andere manier van kijken naar de sociale werkvoorziening. In plaats van naar bezuinigingen op de korte termijn kijken wij naar de financiële toekomst op de lange termijn en het welzijn van de mensen bij BaanStede. Geen verplichte detachering, maar een veilige werkplek en solide bedrijfsvoering voor de langere termijn! Het werd op 11 maart aan de pers en bestuursvoorzitter Erik Struijlaart van BaanStede gepresenteerd.

alternatieve begroting.

U bent hier