h

Koopkracht en echte banen: FNV-protest 30 november

9 november 2013

Koopkracht en echte banen: FNV-protest 30 november

Bezuinigen is geen werk!Onder het motto "Koopkracht en echte banen" start de FNV op zaterdag 30 november een grote campagne. Door de bezuinigingen dreigen tienduizenden werknemers in de zorg, kinderopvang en bouw hun baan kwijt te raken. Leraren, politie en vuilnismannen zullen er opnieuw geen cent bij krijgen. En als je werkloos raakt, krijg je geen begeleiding naar ander werk.

De manifestatie 30 november is in Utrecht. Daarna volgt een demonstratie. De SP ondersteunt dat protest voluit! Binnenkort volgen nadere mededelingen over de deelname vanuit Zaanstad aan deze demonstratie. Voor meer informatie over het FNV-protest zie de website www.koopkrachtenechtebanen.nl.

U bent hier