h

Zaterdag manifestatie voor echte banen

25 januari 2015

Zaterdag manifestatie voor echte banen

Foto: FNV / www.koopkrachtenechtebanen.nl
Er verdwijnen steeds meer echte banen: banen met genoeg zekerheid, respect en een stabiel inkomen. Niet omdat het werk er niet is, maar omdat steeds meer werkgevers - ook de overheid - kiezen voor de laagste prijs. Ze vinden allerlei manieren om onder de cao en onder hun werkgeversverantwoordelijkheden uit te komen. Dat pikken we toch niet?!

Vooral in toch al laag betaalde banen is het goed mis. Bijvoorbeeld in het transport, de bouw, de thuiszorg, de vleessector, de pakketbezorging en de agrarische sector zie je dat er steeds minder echte banen zijn. Maar ook steeds meer werknemers met een middeninkomen worden geraakt!

Op 31 januari organiseert de FNV in Utrecht een manifestatie voor echte banen. Kom ook in actie en meld je aan voor deze manifestatie!

  • 13.30 uur start manifestatie Moreelse Park (naast Utrecht CS) gevolgd door een mars door de binnenstad van Utrecht (ongeveer 45 minuten).
  • Aansluitend (vanaf 16.00 tot 22.00 uur) vervolg van de manifestatie in de Jaarbeurs voor (kader)leden en FNV-werknemers 'Samen sterker verder als FNV'.

Meer informatie over deze actie vind je op de site www.koopkrachtenechtebanen.nl

U bent hier