h

736.759 handtekeningen voor de zorg!

19 juni 2015

736.759 handtekeningen voor de zorg!

Op vrijdag 19 juni verzamelden honderden mensen zich op het Hofplein in Den Haag om de petitie Red de Zorg aan staatssecretaris Van Rijn aan te bieden.

Foto: Manon Ham / www.zaanstreek.sp.nl

Na een openingswoord van Lilian Marijnissen werd bekendgemaakt dat in zes weken tijd maar liefst 736.759 mensen hebben getekend tegen de bezuinigingen op de zorg. Daarna was er nog een optreden van Sjaak Bral en gingen politici met elkaar in discussie over een aantal stellingen over de bezuinigen.

Foto: Jan Buter / www.zaanstreek.sp.nl

Namens de SP voerde Renske Leijten het woord. Haar bijdrage werd verreweg het beste ontvangen door het publiek. Goed om te zien dat steeds meer mensen beseffen dat juist de SP het goed met hen voorheeft!

Foto: Jan Buter / www.zaanstreek.sp.nl

Alles bij elkaar was het een strijdbare dag. De politici hebben beloofd dat ze op korte termijn een zorgdebat gaan houden in de Tweede Kamer, en de petitie gaat door. Heeft u nog niet getekend? Ga dan snel naar www.fnvvoorzorg.nl!

Foto: Jan Buter / www.zaanstreek.sp.nl

Foto: Jan Buter / www.zaanstreek.sp.nl

De waarheid is hard maar moet worden gezegd...

Foto: Jan Buter / www.zaanstreek.sp.nl

Jan Buter, onze fotograaf

Foto: Jan Buter / www.zaanstreek.sp.nl

Volle bak!

Foto: Jan Buter / www.zaanstreek.sp.nl

Meer lezen?

U bent hier