h

Inval bij zorgbobo!

29 mei 2016

Inval bij zorgbobo!

Deze week vielen we het kantoor van Zilveren Kruis Achmea binnen om de directeur alvast een verhuisdoos aan te bieden. Zorgverzekeraars hebben we straks niet meer nodig. Salarissen van meer dan een miljoen (ja, echt!) al helemaal niet. Op naar een Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico.

Foto: Nationaal Zorgfbnds / www.nationaalzorgfonds.nl

Net als jij sloten duizenden mensen zich de afgelopen maand aan bij onze campagne. Om samen voor echte verandering te zorgen willen we dat dat er nog véél meer worden. Jij kunt daarbij helpen: deel de video op Facebook en tag je vrienden, familie en collega's om ook mee te doen.

Onze campagne is van start en groeit hard. Met jouw hulp gaan we het regelen: goede zorg, zonder zorgverzekeraars en zonder eigen risico.

Teken ook voor een nationaal zorgfonds!

U bent hier