h

Stop de BTW-verhoging!

11 oktober 2017

Stop de BTW-verhoging!

Het nieuwe kabinet wil de btw verhogen op de dagelijkse boodschappen, de fietsenmaker, boeken, groente en fruit, geneesmiddelen, concertkaartjes en het openbaar vervoer. Tegelijkertijd verlaagt ze voor vrijwel hetzelfde bedrag de winstbelasting voor grote bedrijven. De boodschappen worden duurder, de winsten van multinationals groter. Dat geeft weinig vertrouwen voor de toekomst. Dit moet anders. Dit gaan wij stoppen!

SP-leider Emile Roemer: "Tijdens de crisis werden multinationals ontzien en kregen mensen de rekening. Nu het beter gaat staan multinationals vooraan om de cadeautjes te incasseren en mag u meer betalen voor uw boodschappen. Samen komen we in beweging tegen dit slechte plan. Doe mee en teken daarom snel de petitie."

U bent hier