h

Theater Voor Elkaar

23 oktober 2017

Theater Voor Elkaar

Wij zijn met iets heel bijzonders bezig. De afgelopen tijd spraken SP’ers met duizenden mensen over de staat van het land. We vroegen hen waar ze trots op zijn, wat er beter moet en hoe we dat samen voor elkaar gaan krijgen. Op ruim honderd plekken leverde dat initiatieven op voor veiligere buurten, betere woningen en meer voorzieningen.

Foto: SP / www.sp.nl

Daarnaast spreken wij met 100 maatschappelijk leiders over hoe door toenemende onzekerheid en een overheid die zich steeds verder terugtrekt de gemeenschapszin onder druk staat. De actieve buurtbewoners en betrokken leiders hebben gemeen dat ze dat willen veranderen. Wij brengen al deze mensen samen in Theater Voor Elkaar. 

Theater Voor Elkaar

Met veel trots nodigen wij u uit voor deze theatermiddag op zondag 3 december in het Chassé Theater in Breda. Op deze dag brengen we een ode aan de samenhang. We hebben een geweldige lijst met sprekers en optredens. Van schrijvers tot filmmakers en van artiesten tot buurtactivisten. We spreken met elkaar over de staat van het land en genieten van muziek en theater. We zijn heel erg blij met de komst van een deel van de cast van het Pauperparadijs dat voor een exclusief optreden zal zorgen.

Neem familie, vrienden en collega’s mee, zodat het theater op zondag 3 december helemaal vol is! De toegang is gratis. Wees er snel bij want dit wilt u niet missen!

U bent hier