h

Fijne dagen!

24 december 2017

Fijne dagen!

Lilian Marijnissen
Foto: SP / www.sp.nl
Wat was dit een bijzonder jaar! Voor de SP en voor mij persoonlijk. Het was het jaar waarin een miljoen mensen ons het vertrouwen schonken om hun stem te zijn in Den Haag. Het jaar waarin de basisschoolleraren ons inspireerden met hun fantastische acties en we met meer dan een kwart miljoen vrienden aan een Nationaal ZorgFonds bouwden. Ook in buurten organiseren we op meer plekken dan ooit mensen met concrete acties. De laatste anderhalve week heeft op mij veel indruk gemaakt. Het prachtige afscheid van Emile en het vertrouwen dat ik kreeg om de fractie te mogen leiden geven me inspiratie voor 2018.

De feestdagen zijn een fijn moment voor bezinning én om vooruit te kijken naar de opdracht die ons wacht: samen bouwen aan een menselijker en socialer Nederland. Inmiddels hebben afgelopen anderhalve week zich al bijna duizend mensen bij ons aangemeld om hieraan mee te doen. Dat geeft veel energie voor de toekomst.

Ik hoop dat ik in 2018 ook op uw steun mag rekenen. Voor nu wens ik u hele fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en strijdbaar nieuwjaar.

Met strijdbare groet,

Lilian Marijnissen

U bent hier