h

Onze buschauffeurs verdienen beter!

4 januari 2018

Onze buschauffeurs verdienen beter!

Vandaag leggen jullie het werk meer. Dat is meer dan terecht. Jullie hebben recht om tijdens het werk normaal naar de wc te kunnen, een fatsoenlijke pauze te hebben en een eerlijk loon te verdienen. De SP staat dan ook achter jullie in jullie strijd voor meer waardering en respect.

Sinds de invoering van de marktwerking staan de kwaliteit en jullie arbeidsvoor- waarden steeds verder onder druk. Buslijnen verdwijnen, de werkdruk wordt hoger en de kwaliteit minder. Het is tijd dat deze race naar beneden stopt. Het openbaar vervoer is geen markt. Daar zullen wij ons, samen met jullie, hard voor blijven maken.

Want de chauffeurs, machinisten én reizigers verdienen beter! De SP staat achter jullie!

U bent hier