h

De strijd gaat door!

27 juni 2018

De strijd gaat door!

Na drie landelijke stakingsdagen en de estafettestaking, leggen jullie vanaf vandaag het werk voor onbepaalde tijd neer. Dat is voor trotse chauffeurs niet makkelijk, maar wel noodzakelijk. De werkgevers weigeren om harde afspraken over het verminderen van de werkdruk te maken, een cao zonder die afspraken is ondenkbaar. De aanhouder wint, en dat zijn jullie!

Foto: SP / www.sp.nl

De toegenomen werkdruk en verslechtering van arbeidsvoorwaarden zijn gevolgen van de gefaalde marktwerking in het streekvervoer. Die marktwerking zorgt er ook voor dat jaarlijks honderden miljoenen Nederlands gemeenschapsgeld naar buitenlandse staatsbedrijven gaat. Dat moet stoppen! De SP wil de marktwerking uit het streekvervoer slopen. Stuur een mail naar streekvervoer@sp.nl en doe mee!

Cem La├žin
Tweede Kamerlid SP Woordvoerder Verkeer & Milieu

U bent hier