h

Actie voor openhouden ziekenhuizen. Kom ook!

28 oktober 2018

Actie voor openhouden ziekenhuizen. Kom ook!

Foto: SP / SP

Afgelopen week werd bekend dat drie IJsselmeerziekenhuizen in Flevoland en het Slotervaart in Amsterdam failliet zijn. Ongelooflijk! Zilverenkruis Achmea kiest ervoor om de ziekenhuizen kopje onder te laten gaan. De afgelopen jaren zijn er miljarden gestoken in het redden van banken, maar zorgverleners en patiƫnten worden nu in de steek gelaten. Daarom gaan wij aanstaande maandag naar Achmea. Kom ook! En laat dat ons even weten via https://www.facebook.com/events/179581072967956/

We verzamelen maandag om 16 uur bij het hoofdkantoor van Zilverenkruis Achmea in Leiden (Dellaertweg 1, vlakbij het Centraal Station). Daar bieden we de petitie aan die al meer dan 13.000 keer is getekend om het Slotervaart open te houden. Kom je uit Amsterdam? Dan kan je gratis met de bus mee naar Leiden. Meld je aan door een email te sturen naar info@nationaalzorgfonds.nl.

Hopelijk tot maandag bij Achmea!

Met vriendelijke groet,

Campagneteam Nationaal ZorgFonds

U bent hier