h

Oorlog niet in mijn naam

3 februari 2020

Oorlog niet in mijn naam

Foto: © DIDF Zaanstad - SP Zaanstreek

In het Midden-Oosten is het een broeinest van onvrede en tegelijkertijd zijn er brandhaarden waar oorlog gevoerd wordt. De spanningen nemen van dag tot dag toe in onder meer Syrië en Iran. Grootmachten zoals Rusland en de Verenigde Staten hebben ieder hun eigen inbreng die vooral gebaseerd is op economische belangen.

Wat zijn de gevolgen in het Midden-Oosten?

Wie zijn de slachtoffers van oorlog?

Waarom moet de oorlog stoppen?

En nog veel meer vragen die onbeantwoord zijn. Sadet Karabulut (Tweede Kamerlid – SP) en Kati Piri (Europarlementariër – PvdA) zijn woordvoerders over deze onderwerpen. Op 21 februari in Fluxus Muziekschool, Westzijde 148, Zaandam debatteren zij hierover.

Meer weten? Kom ook! Doe mee!

De organisatie is een initiatief van DIDF Zaanstad en SP Zaanstreek.

Wanneer:
21 februari 2020

Tijd:
19:30 - 21:30 uur
Zaal open 19:00 uur

Waar:
Fluxus Muziekschool, Westzijde 148, Zaandam

U bent hier