h

Solidair met 'Voor 14'

14 februari 2020

Solidair met 'Voor 14'

Foto: © Willem Croese

Iedere veertiende van de maand organiseert ‘Voor14’ op diverse locaties in het land een actie om te pleiten voor ‘minimaal veertien euro per uur voor iedereen’. De veertiende februari is het Valentijnsdag dus mag het een ludiek tintje hebben met hartenwensen. In Amsterdam zijn vandaag schoonmakers, postbodes, winkelpersoneel en vele anderen op de been geweest om aandacht te vragen voor de looneis. Van de Stopera naar het Beursplein oftewel van de politiek naar het kapitaal. Zie de fotoreportage.

Foto: © Willem Croese

Foto: © Willem Croese

Foto: © Willem Croese

Foto: © Willem Croese

Foto: © Willem Croese

Foto: © Willem Croese

Foto: © Willem Croese

Foto: © Willem Croese

Meer informatie zie:

https://www.voor14.nl/14vragen

U bent hier