h

Dodenherdenking 4 mei 2020

4 mei 2020

Dodenherdenking 4 mei 2020

Foto: © Jan van Keulen

Dodenherdenking 4 mei 2020 is anders dan voorheen, de coronacrisis staat in de weg. Geen groepen mensen bij de monumenten in Zaandam en Wormerveer om vanaf 20:00 uur twee minuten stil te staan ter nagedachtenis voor oorlogsslachtoffers, dit moeten Zaankanters thuis doen. Vanmiddag tot 18:00 uur hebben individuen en organisaties de gelegenheid gekregen om bloemen te leggen. De SP Zaanstreek werd in Zaandam vertegenwoordigd door Hanneke van Gerven, Roland van Braam en Jan van Keulen én in Wormerveer door Leyena van der Laan, Anna de Groot en Evert Hartog.

Foto: © Jan van Keulen

Hanneke van Gerven en Roland van Braam in Zaandam

Foto: © Jan van Keulen

Bloemstuk SP Zaanstreek

Foto: © Leyena van der Laan

Evert Hartog en Anna de Groot in Wormerveer

U bent hier