h

Ondernemer en lid van de SP? Meld je aan voor de SP Ondernemers dag!

1 november 2021

Ondernemer en lid van de SP? Meld je aan voor de SP Ondernemers dag!

Al jaren zet de SP zich ook in voor het midden en klein bedrijf van ons land, door de macht van grote bedrijven aan te pakken of door handelsverdragen met desastreuse gevolgen te bevechten. Ook verschenen in 2010 en 2016 uitgebreide notities met voorstellen onder het motto “hart voor de zaak”.

Na de coronacrisis krabbelen ondernemers in ons land weer op en de SP wil graag weten hoe het gaat. Kom daarom naar de SP ondernemer dag op 20 november. Economie-woordvoerder Renske Leijten bespreekt dan graag nieuwe plannen om te laten zien dat de SP ook een partij is waar ondernemers welkom zijn!

Ben jij ondernemer en wil je graag in gesprek? Of ken jij ondernemers in je afdeling die hierin geïnteresseerd zouden zijn? Attendeer ze op de SP Ondernemersdag. Aanmelden kan door een mailtje te sturen aan ondernemen@sp.nl, liefst voor 5 november.

Met vriendelijke groet,
Renske Leijten
Kamerlid SP – woordvoerder Economische Zaken

U bent hier