h

50 jaar SP! Gefeliciteerd!

22 oktober 2022

50 jaar SP! Gefeliciteerd!

Foto: SP Zaanstreek / Frans Rein Jurrema

Op 22 oktober 2022 bestond de SP exact 50 jaar. Een reden voor een klein feestje. Het grote feest werd al eerder gevierd, op 19 juni 2022, in Burgers Zoo in Arnhem. Vandaag kwamen onder meer vertegenwoordigers van alle afdelingen naar De Moed in Amersfoort.

Ronald van Raak presenteerde het concept van het geactualiseerde beginselprogramma ‘Heel de mens’ en sprak met twee jonge SP- leden, Hans van Leeuwen sprak met Remi Poppe en Agnes Kant en Lilian Marijnissen werd geïnterviewd door Coen Verbraak.

Anna de Groot, meer dan 20 jaar lid van de SP, mocht namens de afdeling Zaanstreek de felicitaties in ontvangst nemen. Het was een inspirerende korte bijeenkomst. Jullie natuurlijk ook allemaal van harte gefeliciteerd met het 50- jarig bestaan van jullie partij!

Reactie toevoegen

U bent hier