h

Nederland verdient beter!

20 november 2022

Nederland verdient beter!

Foto: FNV / FNV

Op 26 november organiseert de FNV de manifestatie #NLverdientBeter voor hogere lonen en pensioenen. De manifestatie is in het Olympisch Stadion in Amsterdam van 14.00 tot 15.30 uur. Op veel plekken in het land vertrekken er bussen. Ook vanaf station Kogerveld in Zaandam.

De SP is er natuurlijk bij. Ook de SP Zaanstreek gaat mee. Je moet je wel opgeven voor het (gratis) busvervoer. Dat kan bij de FNV op deze pagina. Laat ook even aan Marilou weten dat je meegaat. Haar e-mailadres is: marilouhulsthoff@hotmail.com.

Het is eenvoudig om mee te gaan en de manifestatie duurt niet heel lang. En het is een goede manier om duidelijk te maken dat de lonen en pensioenen toch écht omhoog moeten om de inflatie bij te houden en grotere armoede te voorkomen! 

Leuk en nuttig om mee te gaan, dus!

Reactie toevoegen

U bent hier