h

Steun de stakers van het doelgroepenvervoer!

17 november 2022

Steun de stakers van het doelgroepenvervoer!

Foto: TaxiPro / TaxiPro

De chauffeurs van het doelgroepenvervoer gaan morgen staken! De SP gaat ze steunen. Op vrijdag 18 november 2022 zijn we om 08.30 uur (ja, op tijd opstaan!) aanwezig op de stakingslocatie, het Van der Valk Hotel in Oostzaan.

Morgen, 18 november 2022, gaan de taxichauffeurs van het doelgroepenvervoer staken. De chauffeurs van de busjes die ouderen naar het ziekenhuis of de dokter brengen, die mensen met een beperking naar hun werk of dagbesteding brengen en die kinderen naar het speciaal onderwijs brengen. Deze chauffeurs worden door hun werkgevers slecht betaald en dat is tevens een van de redenen dat er van hen veel te weinig zijn. En dat is dan weer de oorzaak dat gebruikers gaan klagen over de service en de chauffeurs in de stress schieten en overspannen raken.

Dat kan niet zo blijven! De chauffeurs van Munckhoff, ook werkzaam in de Zaanstreek, gaan - onder leiding van de FNV - staken. Jullie SP gaat ze steunen en is morgen,18 november 2022 om 08.30 uur, op de stakingslocatie, het Van der Valkhotel in Oostzaan, aanwezig. 

Natuurlijk zijn jullie, onze leden, meer dan welkom! We roepen jullie dan ook op op morgenochtend naar Van der Valk te komen en de stakers te steunen.

Kom ook!

Marilou Hulsthoff, actieleider van de SP Zaanstreek en

Erik Pool, kaderlid FNV taxi (en natuurlijk ook lid van de SP)

Reactie toevoegen

U bent hier