h

De dag van de Arbeid 2024 van de SP Zaanstreek

2 mei 2024

De dag van de Arbeid 2024 van de SP Zaanstreek

Foto: SP Zaanstreek / Anna de Groot

De Dag van de Arbeid van de SP Zaanstreek was behoorlijk intensief. Maar ook leuk en interessant. Én mooi weer (heel anders dan in 2023)!!! In de middaguren gingen de vertegenwoordigers van de SP Zaanstreek naar Amsterdam, naar de FNV- demo en -bijeenkomst. In de avond waren de SP- leden van de afdeling Zaanstreek in De Stoomhal in Wormer, waar de SP Zaanstreek, samen met de PvdA, GroenLinks en ROSA een bijeenkomst had. 

De foto's:

Foto: SP Zaanstreek / Anna de Groot

Foto: SP Zaanstreek / Anna de Groot

Foto: SP Zaanstreek / Anna de Groot

Foto: SP Zaanstreek / Anna de Groot

Foto: SP Zaanstreek / Anna de Groot

Foto: SP Zaanstreek / Anna de Groot

Foto: SP Zaanstreek / Anna de Groot

In De Stoomhal spraken Tuur Elzinga, de voorzitter van de FNV (waarmee de SP Zaanstreek in 2004 (?) bij de flats in de Wibautstraat in Zaandam aanbelde in het kader van een actie), oud- minister en PvdA- lid Jan Pronk en Ruud Kuin, voorzitter van de BOA- bond en lid van het wetenschappelijk bureau van de SP.  

U bent hier